Ale

Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ 200 ml

Korkean suojakertoimen aurinkosuojavoide koko vartalolle

Erittäin nopeasti imeytyvä, tahmaamaton koostumus

Miellyttävältä tuntuva, nopeasti imeytyvä geelivoide ei jätä iholle rasvaista tuntua. Voide tarjoaa korkealaatuista suojaa auringolta kaikille ihotyypeille. Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ sopii myös herkälle sekä rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Voide on miedosti hajustettu ja lähes öljytön.

Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ hyödyntää Advanced Spectral -teknologiaa, eli sisältää UVA/UVB-suodattimet ja HEVIS-valosuojan. Voide rauhoittaa ihoa ja suojaa auringon aiheuttamilta vaurioilta. Anti-sand -ominaisuuden ansiosta hiekka ei tartu ihoon – Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ on siis erinomainen valinta myös uimarannalle.

- Erittäin tehokas aurinkosuoja vartalon iholle
- Ultrakevyt koostumus: ei jätä jälkiä, ei rasvaista tuntua, tahmaamaton
- Imeytyy erittäin nopeasti
- Veden- ja hienkestävä
Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa 2-3 vrk:n kuluessa, mikäli tuotetta on tukkuliikkeessä
Tarjoushinta 23,20 € Normaalihinta 29,00 €
116,00 € / 0.2000
Tahraamaton, nopeasti imeytyvä aurinkosuoja vartalolle

UV-valo on merkittävin syy auringon aiheuttamien ihovaurioiden taustalla, mutta korkeaenerginen HEVIS-valo voi myös synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat iholle lisää kuormitusta. Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ on ultrakevyt aurinkosuojavoide vartalon iholle. Sen on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu sopivan kaikille ihotyypeille, myös herkälle, rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Aurinkogeelivoide suojaa tehokkaasti UV-säteilyltä: UVA- ja UVB-suodattimet täyttävät Cosmetics Europe -järjestön asettamat korkeat vaatimukset. UVA-suoja on EU:n vähimmäisvaatimusta parempi.

Eucerinin Advanced Spectral Technology -konseptissa yhdistyvät kattavat ja fotostabiilit UVA/UVB-suodattimet ja Licochalcone A, joka neutraloi UV- ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Koostumus sisältää myös glykyrretiinihappoa, joka tukee ihon omaa dna:n korjausmekanismia. Tuotteen Oil Control -ominaisuus tarkoittaa ihon mattapintaiseksi tekeviä pigmenttejä, jotka jättävät ihon välittömästi kuivan tuntuiseksi.

Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ imeytyy nopeasti jälkiä jättämättä. Se on veden- ja hienkestävä, eikä hiekka tartu siihen. Kuten kaikki Eucerinin aurinkotuotteet, Eucerin Sun Dry Touch Ultra Light SPF50+ on valmistettu ilman oktinoksaattia ja oksibentsonia – eli UV-suodattimia, joiden tiedetään olevan haitallisia koralliriutoille – ja se täyttää Hawaii Reef -lakialoitteen tavoitteet.

Ominaisuudet
- Ultrakevyt koostumus
- Imeytyy nopeasti
- Lähes öljytön
- Erittäin vedenkestävä
- Hienkestävä
- Hiekka ei tartu ihoon
- Kevyesti hajustettu

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty herkällä ja akneen taipuvaisella iholla – myös kuumissa ja kosteissa ilmastoissa.
- Levitä runsaasti ennen kuin astut ulos aurinkoon ja lisää säännöllisin väliajoin - erityisesti uimisen, hikoilemisen ja kuivattelun jälkeen - jotta suoja säilyy
- Vähäisempi määrä voidetta heikentää myös aurinkosuojaa
- Älä viivy auringossa pitkään, vaikka käytätkin aurinkovoidetta
- Liika altistus auringolle on uhka terveydelle
- Pidä vauvat poissa suorasta auringonpaisteesta
- Vältä tuotteen joutumista silmiin
- Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiileihin ja koviin pintoihin värjäytymien ehkäisemiseksi

null

Aqua, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Distarch Phosphate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Dicaprylyl Carbonate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycyrrhetinic Acid, Tocopherol, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Rapeseed Oil, Cetyl Palmitate, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Silica Dimethyl Silylate, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Parfum
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

200 ml

Pakkauksen koko (pituus, leveys, korkeus): 7,80 x 5,00 x 17,20 cm