Ale

Eucerin Sun Pigment Control Tinted SPF50+ 50 ml

Ylivoimainen kasvojen aurinkosuoja kaikille ihotyypeille, ehkäisee auringon aiheuttamaa hyperpigmentaatiota ja väripigmenttien avulla tasoittaa ihon sävyä.

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia yhdistää erittäin korkean UVA/UVB-suojan sekä Licohalcone A:n, joka auttaa netraloimaan UV- ja korkeaenergisen näkyvän valon aiheuttamia vapaita radikaaleja.

Vähentää tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja auttaa ehkäisemään niiden uudelleen ilmaantumista säännöllisellä käytöllä. Väripigmenteillä kaksinkertainen vaikutus: yhtenäistää välittömästi ihonväriä ja antaa lisäsuojaa HEVIS:n aiheuttamaa pigmentaatiota vastaan.

- Erittäin korkea UVA- ja UVB-suoja kasvoille.
- Vähentää tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja auttaa ehkäisemään niiden uusiutumista.
- Väripigmenteillä kaksinkertainen vaikutus
Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 23,20 € Normaalihinta 29,00 €
464,00 € / 0.0500
Pigmenttimuutoksia ehkäisevä sävytetty aurinkosuojavoide kasvoille

UV-valo on tärkein syy auringon aiheuttamiin ihovaurioihin, mutta korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi myös aiheuttaa vapaita radikaaleja, jotka rasittavat ihoa entisestään. Auringonvalo lisää melaniinin tuotantoa, mikä voi johtaa hyperpigmentaatioon.

Eucerin Sun Pigment Control Tinted Medium SPF50+ on kaikille ihotyypeille tarkoitettu päivittäinen kasvojen aurinkosuoja, joka auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamaa hyperpigmentaatiota. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet1,jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Aurinkosuojavoide sisältää myös glykyrretiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.

Mukana olevat väripigmentit tarjoavat kaksinkertaisen vaikutuksen

Peittää välittömästi ihon epätasaisuudet tasaisen ja yhteinäisen ihosävyn saavuttamiseksi
Tarjoaa lisäsuojaa HEVIS:n aiheuttamaa hyperpigmentaatiota vastaan
Koostumus sisältää lisäksi Thiamidolilla, tehokas ja patentoitu ainesosa, joka vaikuttaa hyperpigmentaation perimmäiseen syyhyn. Se vähentää pigmnettimuutoksia näkyvästi ajan myötä ja estää säännöllisesti käytettynä niiden uusiutumisen.

Eucerin Sun Pigment Control Tinted Medium SPF50+ on koostumukseltaan miellyttävän kevyt, imeytyy nopeasti ja on kliinisesti ja dermatologisesti todistetusti hyvin siedetty myös herkällä iholla.

(1) Täyttää Cosmetics Europen määrittelemät korkeat UVA- ja UVB-suojan standardit. UVA-suojan tasot ovat korkeammat kuin EU:n suositus.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat erittäin hyvän tehon ja ihon siedettävyyden herkällä, rasvaisella ja akneen taipuvaisella iholla.
Levitä runsaasti kasvoille ennen auringolle altistumista ja toista käsittely usein, erityisesti uinnin, hikoilun tai pyyhekuivaamisen jälkeen, jotta alkuperäinen suoja säilyy. Määrän vähentäminen alentaa suojan tasoa merkittävästi. Älä oleskele liian kauan auringossa, vaikka käyttäisitkin aurinkosuojatuotetta; liiallinen altistuminen auringolle on vakava terveysuhka.

Varoitus: Vältä tuotteen joutumista silmiin. Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiilien sekä kovien pintojen kanssa värjääntymisen estämiseksi. Käytä korkeintaan 4 kertaa Thiamidolia sisältäviä kasvotuotteita päivässä.

null

Aqua, Alcohol Denat, CI 77891, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Butylene Glycol DicaprylateDicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica Dimethyl Silylate, CI 77492, Cocoglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycyrrhetinic Acid, Tocopheryl Acetate, Silica, Carrageenan, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Arachidic Acid, Myristic Acid, Oleic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Alumina, Parfum, CI 77491, CI 77499
Huoneenlämpö (+15C - +25C)