EVOLU Classic elohopeaton kuumemittari 1 kpl

Klassinen kliininen elohopeaton kuumemittari kehon lämmön mittaamiseen. Helppo, turvallinen, kestävä mittari.
Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
Nutrielixir Oy
Tuotetta varastossa
10,50 €
Potilaan suun, kainalon tai peräaukon lämpötilan mittaaminen.
1. Nestepylvään tulee olla ennen käyttöä pienimmän numeroidun asteikon alapuolella. Puhdista ja desinfioi kliininen lämpömittari desinfiointiaineella.
Ravistamista koskeva huomautus: tartu lämpömittarin häntäosasta peukalolla ja etusormella lujasti sekä varovasti ja käännä lämpömittaria kevyesti useita kertoja, kunnes neste on alhaalla.
Ravistaminen tulee tehdä heti kuumeen mittaamisen jälkeen, jolloin kuumemittari on vielä lämmin. Tällöin kuumemittarin metallineste laskeutuu parhaiten alas. Jos olet edellisellä kertaa unohtanut ravistaa kuumemittarin metallinesteen alas, laita kuumemittari lämpimään (ei kuumaan!) veteen joksikin aikaa, ja yritä sitten ravistamista uudelleen.
2. Aseta lämpömittari varovasti potilaan kielen alle ja pyydä häntä sulkemaan suu tiiviisti.
3. Peräaukosta tapahtuvassa mittauksessa kliininen lämpömittari käsitellään vesipohjaisella voiteluaineella ennen sen asettamista peräaukkoon.
4. Aseta lämpömittari varovasti potilaan kainalon alle ja pyydä häntä sulkemaan kainalo tiukasti.
5. Lue kliinisen lämpömittarin lukema noin 5 minuuttia edellä mainittujen vaiheiden jälkeen.
6. Ravista metallineste käytön jälkeen alas, puhdista lämpömittari ja laita se muovikoteloon vahinkojen välttämiseksi.

null

Noudattaa standardia EN12470-1:2000+A1:2009: Kliiniseen käyttöön tarkoitetut lämpömittarit. Osa 1: Nestemäisen metallin avulla toteutetut lämpömittarit, joissa on maksimilämpötilan näyttö. CE-merkitty lääkinnällinen laite.

1. Ei sovellu lämpötilan mittaamiseen suusta alle 10-vuotiaille lapsille.
2. Kehota potilaita olemaan pureskelematta, puhumatta ja leikkimättä kliinisen lämpömittarin ollessa potilaan kielen alla.
3. Jos lämpötila mitataan peräaukosta, potilaan annetaan maata rauhallisesti ja kliinisen lämpömittarin toisesta päästä pidetään kiinni siltä varalta, että se asetetaan liian syvälle tai se liukuu pois peräaukosta.
4. Vältä kylpemistä, syömistä ja tupakointia puoli tuntia ennen lämmön mittausta.
5. Lämpömittaria ei ole tarkoitettu erityiskäyttöön (esim. keskosten lämpömittarit, ovulaatio);
6. Metallineste on seos, joka sisältää galliumia, indiumia ja tinaa. Kliinistä lämpömittaria tulee käsitellä varovasti. Erityisesti on vältettävä lämpömittarin pudottamista tai käsittelyä, joka voi johtaa vaurioihin. Jos kliininen lämpömittari hajoaa, puhdista metallineste kostealla liinalla ja saippuavaahdolla.
7. Kliininen lämpömittari suositellaan tarkastamaan kerran vuodessa tarkkuuden varmistamiseksi.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)