Ale

Proibs IBS-valmiste 10 kpl

PROIBS® on UUTUUS ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) hoitoon. Se auttaa yleisimpiin sairauden oireisiin: vatsakipu, turvotus/turvotuksen tunne, ripuli ja/tai ummetus. PROIBS® palauttaa suoliston normaalin toiminnan ja edistää suoliston hyvää bakteeritasapainoa. Vaikuttava aine AVH 200®. Jauhe on raikas, miedosti sitruunainen. PROIBS® sopii aikuisille ja yli 13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Se on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön.
Pakkauskoko:
10 kpl
Markkinoija:
Aboutmeds Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 10,88 € Normaalihinta 12,95 €
Ärtyvän suolen oireyhtymään (IBS) liittyvän vatsakivun, turvotuksen/turvotuksen tunteen, ripulin ja/tai ummetuksen hoitoon.
Tyhjennä pussin sisältö lasiin ja lisää vesi. Käytä PROIBS®:ia alkuun 2 kertaa/vrk, myöhemmin kerran vuorokaudessa voi riittää.
AVH 200® (Aloe barbadensis johdannainen), fruktoosi, inuliini, sitruunahappo, natriumbikarbonaatti, askorbiinihappo, pii, trikalsiumfosfaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat, sitruuna-aromi, B2-vitamiini (riboflaviini 5-fosfaatti). Ei sisällä gluteenia, soijaa, laktoosi, pähkinöitä tai kanamunaa.

PROIBS® on CE-merkitty lääkinnäillinen laite.

Älä käytä PROIBS®:ia, mikäli olet allerginen jollekin sen sisältämälle ainesosalle. Valmiste on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Mikäli käytät sitä pidemmän ajanjakson ja oireesi pahenevat, käänny lääkärin tai apteekin puoleen. Diabeetikkojen tulisi konsultoida lääkäriä ennen valmisteen käytön aloittamista. Valmistetta suositellaan yli 13-vuotiaille lapsille. Valmisteella ei tunneta haittavaikutuksia eikä yhteisvaikutuksia muiden valmisteiden kanssa.
Jos olet raskaana tai imetät ja kärsit ruoansulatusongelmista, keskustele lääkärin kanssa ennen PROIBS®:n käytön aloittamista.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)